Ponedeljak - Petak 11:00 - 19:00

Subota i nedelja: Zatvoreno

+381 11 3610 651

ordbeogradcentar@gmail.com

Kraljice Natalije 35

11000 Beograd

PRATITE NAS

Fejslifting može vratiti sat unazad!

fejslifting beograd centar 3

Fejslifting može vratiti sat unazad!

Fejslifting je jedna od najpopularnijih estetskih intervencija današnjice. Zatezanje kože lica i vrata odavno je postalo deo života takozvanih običnih ljudi i nije više rezervisano samo za medijske zvezde.

Fejslifting – Tako je malo potrebno za sreću!

Ma koliko proces starenja bio neumitan, starački izgled danas jednostavno nije prihvatljiva opcija. Svi žele da dobro izgledaju, a zadovoljstvo izgledom u većini slučajeva znači i opšte zadovoljstvo sobom. Mladolikost je tako postala imperativ svih entuzijasta mladih duhom, koji žele da svoje lice usaglase sa svojim bićem.

fejslifting beograd centar 1

Foto: Unsplash, Nickolas Nikolic

Carpe diemUhvati dan! krilatica je iz epohe humanizma i renesanse čije značenje, čini se, danas najviše dolazi do izražaja.

Iskoristiti svaki trenutak kao da je najveličanstveniji, uživati u životnim radostima, ostati mlad i biti srećan, smisao je svih nas.

Ako to znači i poneki estetski zahvat na licu, treba se jednostavno usuditi i uzviknuti Zašto da ne! 

I zaista, i te kako je dopustivo iskoristiti sva raspoloživa sredstva i – uhvatiti ono malo zrno sreće koje nam pripada.

Pročitajte još i: Hirurško povećanje usana daje najbolje rezultate

Male korekcije u službi velike satisfakcije

Pripadnice lepšeg pola oduvek su bile pod pritiskom da budu negovane i lepe. Uostalom, i u samoj ženskoj prirodi je želja za dopadanjem, što implicira brižljiv odnos prema sopstvenom licu i telu.

Hidratantni i hranljivi kozmetički preparati su osnova baršunaste kože. Ali, od polovine četvrte decenije oni jednostavno postaju nedovoljni. Tada je potrebno preduzeti dodatne mere kako bi se očuvala mladalačka svežina.

Mnoge žene se već od 40. godine odlučuju za neku od plastičnih operacija. Onim damama koje žele da se reše bora i masnih jastučića ispod očiju, zatezanje očnih kapaka se čini kao odličan prvi izbor.

Prilikom ovog zahvata, u ordinaciji Beograd–Centar  proverenim hirurškim metodama se odstranjuje višak kože i eliminišu se neželjene naslage. Ove nakupine masnoće podno očiju ostavljaju ništa drugo do utisak podbulosti i hroničnog umora. Zato ih se treba što pre rešiti.

fejslifting beograd centar 4

Foto: Pixabay, Engin Akyurt

Pored liftinga gornjih i donjih kapaka, oko 50. godine se često vrši i zatezanje okolnih struktura, čime lice dobija kompletno svež izgled. Istovremenim zatezanjem čela i podizanjem obrva, tokom samo jedne intervencije postižu se sjajni rezultati rejuvenacije. Umor sa lica nestaje, a vraća se izgubljena blistavost i jedrina!

Pročitajte još i: CAT EYES – Učinite svoj pogled zavodljivim!

Zasenite sve svojim novim izgledom – u bilo koje doba!

Zatezanjem opuštene kože obraza, brade i vrata, može se postići mnogo toga. Hirurškim uklanjanjem viška dermisa zasigurno će biti eliminisan onaj poznati izgled lica pejorativno nazvan šarpej. Osim toga, biće smanjene upadljive bore i uklonjeni drugi znaci starenja, poput staračkih bradavica ili pigmentacije.

Jedno je sigurno: nakon fejsliftinga, svaka žena će izgledati bar desetak godina mlađa i postaće nesumnjivo atraktivnija. Biće dopadljivija drugima, a što je najvažnije – sebi.

Estetskim operacijama lica možda se ne može uistinu vratiti vreme, ali se sat, bar naizgled, može zaustaviti ili makar usporiti.

fejslifting beograd centar 2

U ordinaciji za estetsku hirurgiju lica, vreme postaje zaista relativan pojam. Znanje, iskustvo i umešnost estetskog hirurga  dr Zorana Stajčića učiniće da 60 volšebno postane 52, a 50 – 42. Divno zvuči, zar ne?

Klinika Beograd–Centar je mesto na kom matematika postaje omiljeni predmet čak i onima koji je nisu mnogo voleli u školi. Sve što treba uraditi jeste zakazati pregled i prepustiti se ovom novom, zadivljujućem računanju vremena.

Pročitajte još i: Odlučili ste se za uklanjanje podbratka? Obratite se najboljima!

Kada je pravi trenutak za fejslifting?

Ovo pitanje muči mnoge dame koje su se već suočile sa vidnim znakovima starenja. Ritidektomija, kako se u stručnoj terminologiji naziva zatezanje lica i vrata, postaje predmet razmišljanja svih žena koje se približavaju 50. rođendanu.

Pročitajte još i: Lifting vrata – Jeste li u pravim godinama za ovu estetsku korekciju?

Vremena za oklevanje nema i svaka pripadnica nežnijeg pola bi trebalo da za svoje jubilarno rođendansko slavlje na dar dobije fesjlifting. Ovaj i više nego dragoceni poklon može joj upriličiti voljeni muškarac ili najdraže prijateljice. Ali, fejslifting svaka žena može darivati i samoj sebi onda kada to poželi i kada oseti da joj je potreban.

Osećajte se dobro u svojoj koži i već danas se odlučite za trajno poboljšanje izgleda svog lica i vrata. Zračite i izgledajte upravo onako kako se osećate: vedri, puni elana i životnog optimizma!

Leave a Reply