Ponedeljak - Petak 11:00 - 19:00

Subota i nedelja: Zatvoreno

+381 11 3610 651

implantdentalvideo@gmail.com

Kraljice Natalije 35

11000 Beograd

PRATITE NAS

Fejslifting može vratiti sat unazad!

fejslifting beograd centar 3

Fejslifting može vratiti sat unazad!

Fejslifting je jedna od najpopularnijih estetskih intervencija današnjice. Zatezanje kože lica i vrata odavno je postalo deo života takozvanih običnih ljudi i nije više rezervisano samo za medijske zvezde.

Fejslifting – Tako je malo potrebno za sreću!

Ma koliko proces starenja bio neumitan, starački izgled danas jednostavno nije prihvatljiva opcija. Svi žele da dobro izgledaju, a zadovoljstvo izgledom u većini slučajeva znači i opšte zadovoljstvo sobom. Mladolikost je tako postala imperativ svih entuzijasta mladih duhom, koji žele da svoje lice usaglase sa svojim bićem.

fejslifting beograd centar 1

Foto: Unsplash, Nickolas Nikolic

Carpe diemUhvati dan! krilatica je iz epohe humanizma i renesanse čije značenje, čini se, danas najviše dolazi do izražaja.

Iskoristiti svaki trenutak kao da je najveličanstveniji, uživati u životnim radostima, ostati mlad i biti srećan, smisao je svih nas.

Ako to znači i poneki estetski zahvat na licu, treba se jednostavno usuditi i uzviknuti Zašto da ne! 

I zaista, i te kako je dopustivo iskoristiti sva raspoloživa sredstva i – uhvatiti ono malo zrno sreće koje nam pripada.

Pročitajte još i: Hirurško povećanje usana daje najbolje rezultate

Posle 40. godine – Male korekcije u službi velike satisfakcije

Pripadnice lepšeg pola oduvek su bile pod pritiskom da budu negovane i lepe. Uostalom, i u samoj ženskoj prirodi je želja za dopadanjem, što implicira brižljiv odnos prema sopstvenom licu i telu.

Hidratantni i hranljivi kozmetički preparati su osnova baršunaste kože. Ali, od polovine četvrte decenije oni jednostavno postaju nedovoljni. Tada je potrebno preduzeti dodatne mere kako bi se očuvala mladalačka svežina.

Zatezanje čela i podizanje obrva – Temporalni lifting

Mnoge žene se već od 40. godine odlučuju za neku od plastičnih operacija.

Onim damama koje žele da se reše bora i masnih jastučića ispod očiju, zatezanje očnih kapaka se čini kao odličan prvi izbor. Ove nakupine masnoće podno očiju ostavljaju ništa drugo do utisak podbulosti i hroničnog umora. Zato ih se treba što pre rešiti.

Prilikom ovog zahvata, u ordinaciji Beograd–Centar se proverenim hirurškim postupcima odstranjuje višak kože i eliminišu neželjene naslage.

fejslifting beograd centar 4

Foto: Pixabay, Engin Akyurt

Pored liftinga gornjih i donjih kapaka, oko 50. godine se često vrši i zatezanje okolnih struktura, čime lice dobija kompletno svež izgled. Istovremenim zatezanjem čela i podizanjem obrva, tokom samo jedne intervencije postižu se sjajni rezultati rejuvenacije. Umor sa lica nestaje, a vraća se izgubljena blistavost i jedrina!

Pročitajte još i: CAT EYES – Učinite svoj pogled zavodljivim!

Zatezanje kože lica ili fejslifting – Zasenite sve svojim novim izgledom!

Zatezanjem i odstranjivanjem opuštene kože obraza, brade i vrata, može se postići mnogo toga. Hirurškim uklanjanjem viška dermisa zasigurno će biti eliminisan onaj poznati izgled lica pejorativno nazvan šarpej.

Osim toga, biće smanjene upadljive bore i uklonjeni drugi znaci starenja, poput staračkih bradavica ili pigmentacije.

Pročitajte još i: Zatezanje lica u borbi protiv prvih znakova starosti

Na koji način se izvodi fejslifting?

Hirurški fejslifting se izvodi tako što se koža lica odigne i odvoji od mišićnog i koštanog tkiva. Zahvat se izvodi u više smerova i obuhvata veći broj dermalnih slojeva kako bi rezultati bili zadovoljavajući. Nakon postizanja željene čvrstine i forme, dermalni višak se odseca i trajno uklanja.

Rez se obično povlači u regijama gde će najmanje biti primetan – u regiji ušiju i ispod linije vlasišta.

Na kraju se zatvara ušivanjem, a ožiljak je gotovo neprimetan.

Pripreme za operativni estetski zahvat podrazumevaju uobičajene analize i RTG snimke. Ukoliko nema zdravstvenih smetnji, korekcija se izvodi u uslovima totalne anestezije. Postoperativni period nalaže korišćenje hladnih obloga kako bi se umanjio očekivani otok, kao i izbegavanje sunca i većih aktivnosti.

Konačni rezultati su vidljivi posle nekoliko meseci, a pacijent je zadovoljan svojim novim, podmlađenim licem. Svela koža i oronulost nestaju, a zamenjuju ih jedna sasvim nova energija i entuzijazam.

Jedno je sigurno: nakon fejsliftinga, svaka žena će izgledati bar desetak godina mlađa i postaće nesumnjivo atraktivnija. Biće dopadljivija drugima, a što je najvažnije – sebi.

Estetskim operacijama lica možda se ne može uistinu vratiti vreme, ali se sat, bar naizgled, može zaustaviti ili makar usporiti.

Pročitajte još i: Uklanjanje masnog jastučeta obraza – Lako do elegantnijih kontura lica!

fejslifting beograd centar 2

Vi – podmlađeni i lepši uz našu pomoć!

U ordinaciji za estetsku hirurgiju lica, vreme postaje zaista relativan pojam. Znanje, iskustvo i umešnost estetskog hirurga  dr Zorana Stajčića učiniće da 60 volšebno postane 52, a 50 – 42. Divno zvuči, zar ne?

Klinika Beograd–Centar je mesto na kom matematika postaje omiljeni predmet čak i onima koji je nisu mnogo voleli u školi. Sve što treba uraditi jeste zakazati pregled i prepustiti se ovom novom, zadivljujućem računanju vremena.

Pročitajte još i: Odlučili ste se za uklanjanje podbratka? Obratite se najboljima!

Kada je pravi trenutak za fejslifting?

Ovo pitanje muči mnoge dame koje su se već suočile sa vidnim znakovima starenja. Ritidektomija, kako se u stručnoj terminologiji naziva zatezanje lica i vrata, postaje predmet razmišljanja svih žena koje se približavaju 50. rođendanu.

Pročitajte još i: Lifting vrata – Jeste li u pravim godinama za ovu estetsku korekciju?

Vremena za oklevanje nema i svaka pripadnica nežnijeg pola bi trebalo da za svoje jubilarno rođendansko slavlje na dar dobije fesjlifting. Ovaj i više nego dragoceni poklon može joj upriličiti voljeni muškarac ili najdraže prijateljice. Ali, fejslifting svaka žena može darivati i samoj sebi onda kada to poželi i kada oseti da joj je potreban.

Osim fejsliftingu, kojim se još estetskim korekcijama možete podvrći?

Da biste doprineli svojoj lepoti, ne morate čekati na face lifting ili neck lifting. Mnoge mlade dame se već posle 20. godine odlučuju na cat eyes, trajno (hirurško) povećanje usana, uklanjanje masnog jastučeta obraza ili uvećanje jagodica.

Korak sa trendovima u estetskoj hirurgiji nije teško držati zahvaljujući ekspertizi prof. dr Zorana Stajčića, jednog od najeminentnijih maksilofacijalnih i estetskih hirurga savremenog doba.

Pročitajte još i: Plastična hirurgija i implantologija – Izgledajte savršeno za venčanje!

Mogu li se urođeni nedostaci na licu otkloniti?

Ukoliko ste nezadovoljni izgledom svog nosa, vilice, brade, ušiju ili čela, nemojte brinuti. Želite li da dobijete pravilan nos, harmonične vilice, bradu u saglasju sa ostatkom lica, uši dovoljno priljubljene uz glavu i čelo fino zaobljeno, javite nam se.

Na specijalističkom pregledu u našoj ordinaciji, dobićete ekspertsko mišljenje kojoj intervenciji bi trebalo pristupiti i koji bi bili očekivani rezultati. Zakažite konsultacije sa prof. dr Zoranom Stajčićem i posavetujte se u vezi sa zahvatom najsvrsishodnijem u vašem slučaju.

Radnim danima, 11–19 č., na raspolaganju su vam naši brojevi telefona: +38111 3610 651 i +38165 3610 651. Ako ste poželeli da s nama kontaktirate izvan ovog vremenskog okvira, pišite nam na ordbeogradcentar@gmail.com.

Osećajte se dobro u svojoj koži i već danas se odlučite za permanentno poboljšanje izgleda svog lica, poglavine i vrata. Uz našu pomoć, izgledajte upravo onako kako biste želeli: vedro, ispunjeno i poletno.

Jednom rečju, predivno!

Pročitajte još i: TOP 5 plastičnih operacija iz ugla maksilofacijalnog i estetskog hirurga
Podelite:

OSTAVITE KOMENTAR

ZAKAŽITE PREGLED,

Pregled u Specijalističkoj ordinaciji Beograd–Centar moguće je zakazati telefonom ili putem imejla.

Svakog radnog dana, 11–19 č., na raspolaganju su vam sledeći brojevi telefona:

+381 11 3610 651 i +381 65 3610 651

Pitanje u pisanoj formi možete nam poslati na imejl-adresu:

implantdentalvideo@gmail.com