Ponedeljak - Petak 11:00 - 19:00

Subota i nedelja: Zatvoreno

+381 11 3610 651

implantdentalvideo@gmail.com

Kraljice Natalije 35

11000 Beograd

PRATITE NAS

Mediji o nama

Beograd Centar  >  Mediji o nama

Profesor Zoran Stajčić je ukazao na evidentnu potrebu donošenja zakonske regulative sa ciljem usaglašavanja državne i privatne prakse kako bi na najbolji način bili ostvareni interesi pacijenata.

Preko tri decenije hirurškog iskustva prof. dr Stajčića, njegova dostignuća i inovacije u oblasti oralne implantologije, sublimirani su u kapitalnom delu Atlas dentalne implantologije i hirurgije očuvanja zuba. Ova multimedijalna publikacija obuhvata štampano i PDF izdanje, kao i linkove ka video-materijalu sa obiljem autentičnih ilustracija i snimaka.

Stručna usavršavanja u Evropi i svetu, predavačka delatnost i građenje međunarodnog naučnog ugleda reprezent su uspešne karijere prof. dr Zorana Stajčića. U narednom prilogu, možete saznati sve o njegovom uzbudljivom putu naučnika, profesora i hirurga.

Klinika Beograd–Centar već dugi niz godina uspešno primenjuje savremene vidove komunikacije i putem Interneta efikasno korespondira sa pacijentima širom sveta. Na koji način fotografije i 3D modeli ubrzavaju i olakšavaju dijagnostiku, pogledajte na ovom zanimljivom snimku.

Koje prednosti za pacijente pružaju maksilofacijalna hirugija, implantologija i estetska hirurgija lica u privatnoj praksi, saznajte u narednom video-prilogu.

Da li je moguće u jednom danu ugraditi zubni implant? Dr Stajčić je odgovorio na ovo intrigantno pitanje i ukazao na domete savremene implantologije.

U reportaži televizije N1, profesor Stajčić je govorio o stomatologiji u posebnim uslovima, kao i o načinu rada privatnih stomatoloških ordinacija tokom vanrednog stanja, u vreme Covid-19 pandemije.

Doktor Stajčić je gostovao u crnogorskoj emisiji Skener. Tom prilikom je govorio o izazovima hirurškog poziva, o potrebi permanentnog stručnog usavršavanja, kao i o neophodnosti očuvanja oralnog zdravlja.

O inovacijama u oblasti implantologije i kvalitetu zubnih implanata možete poslušati u intervjuu dr Zorana Stajčića.

U TV-intervjuu, prof. dr Stajčić je govorio o važnosti i dostignućima ortognatske hirurgije, implantologije i estetske hirurgije lica.

Šta se podrazumeva pod pojmom maksilofacijalne hirurgije i koje se korekcije lica vrše u okviru ove discipline, saznajte u sledećem video-zapisu.

U novom gostovanju na TV N1, prof. dr Zoran Stajčić je govorio o aktuelnoj temi Covid pandemije i radu stomatologa u datim uslovima. Tom prilikom je, iz profesionalnog i ličnog iskustva, ukazao na važnost vakcinacije.

intervju profesor zoran stajcic

OD ZUBNIH IMPLANATA DO TRANSPLANTACIJE LICA

O hirurgiji koja je počela da se razvija kao potreba u vreme Velikog rata, o njenom razvoju i
savremenim dometima, za „Planetu“ govori stručni saradnik Bel Medic-a, prof. dr Zoran Stajčić, specijalista maksilofacijalne i oralne hirurgije.

Pročitajte članak
intervju profesor zoran stajcic hirurgija oralna kanada magazin

LEPOTA LICA I KVALITET ŽIVOTA – ČUDESNA MOĆ MAKSILOFACIJALNE HIRURGIJE

U intervjuu datom kanadskom časopisu SAN, prof. dr Stajčić je govorio o maksilofacijalnoj
hirurgiji, kao i o estetskoj hirurgiji lica.

Pročitajte članak
O nama
Specijalistička ordinacija Beograd–Centar je osnovana u Beogradu, februara 2003. godine. Odabrani hirurški tim pruža usluge iz sledećih oblasti: maksilofacijalne hirurgije, implantologije, estetske hirurgije lica, oralne hirurgije, paradontalne hirurgije i restaurativne stomatologije.
PRATITE NAS NA FEJSBUKU
PRATITE NAS NA INSTAGRAMU
lepota i zdravlje beograd centar

SAVRŠENO SKLADNO I LEPO LICE? DA, MOŽETE GA IMATI!

Povodom obeležavanja svog 20-godišnjeg jubileja, magazin Lepota i zdravlje je objavio članak o našoj klinici.

Pročitajte članak
What Clinic Award Certificate 2021 - Beograd Centar 1
What Clinic Award Certificate 2021 - Beograd Centar 2

Od strane WhatClinic, koja prezentuje renomirane klinike iz svih delova sveta, Specijalističkoj ordinaciji za maksilofacijalnu hirurgiju Beograd–Centar dodeljeno je priznanje za vrhunski kvalitet hirurškog lečenja.

Ovo priznanje, koje nam je dvaput uručeno (za 2017. i 2021. godinu), potvrda je visoke profesionalnosti i kontinuirane brige o pacijentima.

ZAKAŽITE PREGLED,

Pregled u Specijalističkoj ordinaciji Beograd–Centar moguće je zakazati telefonom ili putem imejla.

Svakog radnog dana, 11–19 č., na raspolaganju su vam sledeći brojevi telefona:

+381 11 3610 651 i +381 65 3610 651

Pitanje u pisanoj formi možete nam poslati na imejl-adresu:

implantdentalvideo@gmail.com