Ponedeljak - Petak 11:00 - 19:00

Subota i nedelja: Zatvoreno

+381 11 3610 651

ordbeogradcentar@gmail.com

Kraljice Natalije 35

11000 Beograd

PRATITE NAS

Mediji o nama

Beograd Centar  >  Mediji o nama

Profesor Zoran Stajčić je ukazao na evidentnu potrebu donošenja zakonske regulative sa ciljem usaglašavanja državne i privatne prakse kako bi na najbolji način bili ostvareni interesi pacijenata.

Preko tri decenije hirurškog iskustva prof. dr Stajčića, njegova dostignuća i inovacije u oblasti oralne implantologije, sublimirani su u kapitalnom delu Atlas dentalne implantologije i hirurgije očuvanja zuba. Ova multimedijalna publikacija obuhvata štampano i PDF izdanje, kao i linkove ka video-materijalu sa obiljem autentičnih ilustracija i snimaka.

Stručna usavršavanja u Evropi i svetu, predavačka delatnost i građenje međunarodnog naučnog ugleda reprezent su uspešne karijere prof. dr Zorana Stajčića. U narednom prilogu, možete saznati sve o njegovom uzbudljivom putu naučnika, profesora i hirurga.

Klinika Beograd–Centar već dugi niz godina uspešno primenjuje savremene vidove komunikacije i putem Interneta efikasno korespondira sa pacijentima širom sveta. Na koji način fotografije i 3D modeli ubrzavaju i olakšavaju dijagnostiku, pogledajte na ovom zanimljivom snimku.

Koje prednosti za pacijente pružaju maksilofacijalna hirugija, implantologija i estetska hirurgija lica u privatnoj praksi, saznajte u narednom video-prilogu.

Da li je moguće u jednom danu ugraditi zubni implant? Dr Stajčić je odgovorio na ovo intrigantno pitanje i ukazao na domete savremene implantologije.

U reportaži televizije N1, profesor Stajčić je govorio o stomatologiji u posebnim uslovima, kao i o načinu rada privatnih stomatoloških ordinacija tokom vanrednog stanja, u vreme Covid-19 pandemije.

Doktor Stajčić je gostovao u crnogorskoj emisiji Skener. Tom prilikom je govorio o izazovima hirurškog poziva, o potrebi permanentnog stručnog usavršavanja, kao i o neophodnosti očuvanja oralnog zdravlja.

O inovacijama u oblasti implantologije i kvalitetu zubnih implanata možete poslušati u intervjuu dr Zorana Stajčića.

U TV-intervjuu, prof. dr Stajčić je govorio o važnosti i dostignućima ortognatske hirurgije, implantologije i estetske hirurgije lica.

Šta se podrazumeva pod pojmom maksilofacijalne hirurgije i koje se korekcije lica vrše u okviru ove discipline, saznajte u sledećem video-zapisu.

U novom gostovanju na TV N1, prof. dr Zoran Stajčić je govorio o aktuelnoj temi Covid pandemije i radu stomatologa u datim uslovima. Tom prilikom je, iz profesionalnog i ličnog iskustva, ukazao na važnost vakcinacije.
intervju profesor zoran stajcic

OD ZUBNIH IMPLANATA DO TRANSPLANTACIJE LICA

O hirurgiji koja je počela da se razvija kao potreba u vreme Velikog rata, o njenom razvoju i
savremenim dometima, za „Planetu“ govori stručni saradnik Bel Medic-a, prof. dr Zoran Stajčić, specijalista maksilofacijalne i oralne hirurgije.

Pročitajte članak
intervju profesor zoran stajcic hirurgija oralna kanada magazin

LEPOTA LICA I KVALITET ŽIVOTA – ČUDESNA MOĆ MAKSILOFACIJALNE HIRURGIJE

U intervjuu datom kanadskom časopisu SAN, prof. dr Stajčić je govorio o maksilofacijalnoj
hirurgiji, kao i o estetskoj hirurgiji lica.

Pročitajte članak
O nama
Specijalistička ordinacija Beograd–Centar je osnovana u Beogradu, februara 2003. godine. Odabrani hirurški tim pruža usluge iz sledećih oblasti: maksilofacijalne hirurgije, implantologije, estetske hirurgije lica, oralne hirurgije, paradontalne hirurgije i restaurativne stomatologije.
Pratite nas na Instagramu
lepota i zdravlje beograd centar

SAVRŠENO SKLADNO I LEPO LICE? DA, MOŽETE GA IMATI!

Povodom obeležavanja svog 20-godišnjeg jubileja, magazin Lepota i zdravlje je objavio članak o našoj klinici.

Pročitajte članak