Ponedeljak - Petak 11:00 - 19:00

Subota i nedelja: Zatvoreno

+381 11 3610 651

ordbeogradcentar@gmail.com

Kraljice Natalije 35

11000 Beograd

PRATITE NAS

O nama

Beograd Centar  >  O nama

Beograd–Centar • O nama

Specijalistička ordinacija Beograd–Centar je osnovana u Beogradu, početkom 2003. godine. Odabrani hirurški tim pruža usluge iz sledećih oblasti: maksilofacijalne hirurgije, implantologije, estetske hirurgije lica, oralne hirurgije, parodontalne hirurgije i restaurativne stomatologije.

Našu specijalnost čini još i hirurška feminizacija lica (Facial Feminisation/Masculinisation Surgery – FFS/FMS). Osnivač i vlasnik ordinacije je prof. dr Zoran Stajčić, oralni i maksilofacijalni hirurg svetskog renomea. Baveći se više od trideset godina hirurgijom, profesor Stajčić je izgradio zavidan ugled u međunarodnim krugovima. Impozantni rezultati u rešavanju najizazovnijih slučajeva iz oblasti implantologije, oralne i maksilofacijalne hirurgije, osigurali su mu čvrstu autorsku poziciju u svetskoj naučnoj literaturi.

Bogato znanje, prilježnost i izuzetno iskustvo profesora Stajčića i njegovog tima svrstavaju Beograd–Centar u red klinika od poverenja.

IMPLANTIRANjE OSMEHA

Treba najpre znati ko piše ovu impresiju o prezentaciji knjige Atlas dentalne implantologije i hirurgije očuvanja zuba, prevencija i zbrinjavanja komplikacija… Neko ko gotovo nikad ne ide kod zubara, a kamoli hirurga – čak ni kad mu je to najpotrebnije – jer se u naslovu pomenutih komplikacija plaši. Takođe, taj neko je glumica koja se naučestvovala u prezentacijama knjiga i već duže odbija da na njih odlazi, plašeći se najveće moguće komplikacije koja se na njima može dogoditi. Kao što je i na zubarskoj stolici najgora i najstrašnija komplikacija – smrtni ishod, tako i na prezentacijama knjiga čovek često ima utisak da će umreti – od dosade! Bilo je, dakle, dva razloga da ne dođem, ali i jedan vredan da pohitam! […]

Ivana Žigon

implant-dentistry-and-tooth-preserving-surgery
PROČITAJTE VIŠE

ZNANJE – ISKUSTVO – POVERENJE

Višedecenijsko iskustvo u zbrinjavanju najzahtevnijih stanja iz oblasti maksilofacijalne i oralne hirurgije, implantologije i hirurške feminizacije lica, jedan je od razloga zbog kojeg su klinici Beograd-Centar poverenje ukazali brojni pacijenti širom sveta.

Maksilofacijalna hirurgija 0
Estetska hirurgija lica 0
Hirurška feminizacija lica 0
Zubni implanti 0
Oralna hirurgija 0

POMOĆ KADA JE NAJPOTREBNIJA

Renomirani specijalisti sa klinike Beograd–Centar efikasni su u zbrinjavanju hitnih slučajeva iz domena maksilofacijalne i oralne hirurgije, kao i implantologije i estetske hirurgije lica.

2015. godine, istražujući po internetu naišla sam na prof. dr Zorana Stajčića, vrhunskog maksilofacijalnog hirurga. Ubrzo nakon toga u dogovoru sa mojima, stupila sam u kontakt sa njim. Objasnio mi je da on radi operaciju titanijumskim pločicama, da nema vezivanja vilica i da radi novom metodom. Zakazala sam pregled i tako započela lečenje.

- Katarina Anđelković, Operacija vilice

I have nest to no visible scarring and am estatic with my result

I had Facial feminisation surgery in May 2021 and Professor Stajcic is nothing short of magical with the results he has given me. My natural femininity has been allowed to shine through to its full potential and he listened carefully to my requests and made suggestions of his own to ensure I got the best results possible. I have next to no visible scarring and am ecstatic with my result.

- Christine Walshe, Facial Feminisation Surgery

ZAKAŽITE PREGLED,

Pregled u Specijalističkoj ordinaciji Beograd–Centar moguće je zakazati telefonom ili putem imejla.

Svakog radnog dana, 11–19 č., na raspolaganju su vam sledeći brojevi telefona:

+381 11 3610 651 i +381 65 3610 651

Pitanje u pisanoj formi možete nam poslati na imejl-adresu:

implantdentalvideo@gmail.com